Zombie Killer

Over Zombie Killer

Schiet zombies neer in dit spannende schietspel voordat ze jou te pakken krijgen. Koop upgrades om nog beter te worden en pas op je aantal kogels, deze zijn niet oneindig! Met 5 verschillende missies en verschillende moeilijkheidsgraden ben je wel even bezig om dit spel uit te spelen.

Besturing

Zombie Killer speel je met je toetsenbord

spatiebalk
F
Q
G

Zombie Killer

Iedereen die je kent is een zombie geworden en ze komen achter jouw aan. Het leger van ondode monsters zijn erop uit om jou te vinden en zombie te maken. Gelukkig ben je bewapend en laat je jezelf niet zo snel pakken! Pak een wapen en vecht terug.

Wapens en helden vrijspelen

Versla de groepen zombies, ren door het level en probeer zo veel mogelijk goud op te rapen. Deze gouden munten kun je vervolgens gebruiken om jezelf up te graden of je wapens sterker te maken. Ook kun je verschillende wapens vrijspelen en kopen als je genoeg munten hebt verzameld.

Ook kun je nieuwe helden vrijspelen. Ook deze kun je kopen van de muntjes. Kies uit een dealer, sheriff, politieman, samurai of geheim agent. Elk van de verschillende helden heeft zijn sterke of zwakke punten. Van elk van de spelers kun je ook nog de aanval-, gezondheids- en verdedigingslevel upgraden. Ook de snelheid kun je verbeteren.

Verschillende levels

In Zombie Killer zijn verschillende levels met elk een ander doel. Zo moet je één van de levels je basis beschermen tegen hordes zombies. Knal je vijanden af voordat ze door de barricades heen breken.

Ook is er een level waarbij een minimum aantal zombies moet vermoorden. Pas als je dit aantal hebt gehaald kun je rusten en je wapens of de speler upgraden.

Wat dacht je van het verzamelen van muntjes? Dit is een andere to-do die je kunt afstrepen van je lijstje.

Hiernaast kun je een uitdaging aangaan om zo lang mogelijk in leven te blijven. Zorg ervoor dat de zombies je niet te pakken krijgen voordat de tijd verstrijkt.

Als je een echte uitdaging aan wilt gaan kun je het tegen de eindbaas proberen. Deze reusachtige zombie heeft verschillende speciale aanvallen en heeft het op jouw gemunt. Kun jij het aan?