Super Oliver World

Over Super Oliver World

Help Oliver ontsnappen uit deze wereld vol vallen en gevaarlijke vijanden. Breek blokken om onderweg power-ups, munten en andere verrassingen te vinden in dit spannende platform spel!

Besturing

Super Oliver World speel je met je toetsenbord

J

Super Oliver World

Als Oliver kom je in een verschillende werelden terecht met allerlei vijanden. Er zijn verschillende vijanden die jou het leven zuur willen maken. Zo zijn er vijanden die vliegen, die over de grond kruipen of uit een buis tevoorschijn komen. Laat je niet verrassen door deze verschillende tegenstanders. Spring of schiet de vijanden neer om punten te verdienen.

Power-ups

Om te kunnen schieten moet je eerst een power-up oppakken. Een andere handige power-up is de knipperende ster. Hiermee wordt je een tijdje onverwoestbaar en worden je vijanden automatisch uitgeschakeld. Ook kun je extra levens oppakken of sterren verzamelen in dit platform spel.

Munten en punten

Door vijanden uit te schakelen verdien je punten. Ook vindt je over het gehele spel muntjes. Deze zweven door de levels heen of zitten verstopt in blokken. Door tegen deze blokken te springen met je hoofd breek je deze en komen de munten tevoorschijn. Als je 100 munten verzameld krijg je er een extra leven bij, dus het loont zeker om zoveel mogelijk muntjes op te pakken.