Super Metal Wars

Over Super Metal Wars

Schiet vijandelijke robots neer in dit spannende platform spel. Pak de wapens op die uit de lucht vallen en probeer je tegenstander uit te schakelen. Je speelt totdat je 5 scoort tegen elkaar; kan jij winnen?

Besturing

Super Metal Wars speel je met je toetsenbord

L

Super Metal Wars

In dit spel speel je tegen de computer of tegen een andere speler, op hetzelfde toetsenbord. In korte rondes probeer je elkaar af te schieten.

Af en toe vallen er willekeurige wapens uit de lucht, dus probeer snel te zijn en een goed vuurwapen op te pakken! De wapens hebben steeds maar een beperkt aantal kogels, dus zorg ervoor dat je raak schiet.

De levels bestaan uit verschillende platformen die in de lucht zweven. Je kunt van de ene naar de andere springen, maar als je mis springt kun je naar beneden vallen en dan ben je af.

In de verschillende levels zijn verschillende obstakels geplaatst waar je leven door kunt verliezen, zoals lasers en explosieven. Ook verschijnen er soms power-ups. Als je deze oppakt krijg je tijdelijk een superkracht. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra hoog springen of wordt je opeens heel klein, waardoor het voor je tegenstander moeilijker is om je te raken.

Als je balkje met levenspunten af is, verlies je de ronde. Als je de tegenstander 5 keer weet af te schieten, win je!