Skateboard Challenge

Over Skateboard Challenge

Spring, stunt en grind en verzamel de letters in dit skateboard spel. Verzamel letters en haal een zo hoog mogelijke score.

Besturing

Skateboard Challenge speel je met je toetsenbord of touchscreen

Z
X
C
spatiebalk
Touchscreen

Skateboard Challenge

In Skateboard Challenge skate je als verschillende personages door allerlei levels. Per level krijg je 3 uitdagingen die je kunt halen; de letters S-K-A-T-E en de letters C-O-M-B-O verzamelen en het halen van een high score. Bij de high score moet je een minimum aantal punten halen.

Er zijn in totaal 24 levels die steeds moeilijker worden. Zo zul je zien dat er meer obstakels worden neergezet en dat je steeds hoger moet springen om de letters te kunnen pakken.

Tricks en andere trucs

Deze high score kun je halen door verschillende trucjes (tricks) te doen. Zo kun je in de lucht springen (een ollie doen) en zo een kickflip, indy grab of heelflip maken. Ook kun je grinden op rails. Hiermee glij je met de onderkant van je skateboard op een reling.

Door deze tricks te combineren kun je extra veel punten halen. Maar pas op dat je niet tegen pylons of vuilnisbakken aan knalt. Dan is het game over en moet je het level opnieuw beginnen. Onderweg kom je ook muntjes tegen. Met deze muntjes kun je nieuwe skaters vrijspelen.