Playing with Fire 2

Over Playing with Fire 2

Speel het veld leeg door bommen te leggen en je vijanden op te blazen in deze Bomberman-variant. Let wel op dat je jezelf niet raakt. Speel tegen de computer of tegen vrienden.

Besturing

Playing with Fire 2 speel je met je toetsenbord

spatiebalk

Spelregels Playing with Fire 2

Blaas je tegenstanders op door bommen te leggen in deze Bomberman variant. Je krijgt 3 minuten de tijd per game om te spelen. Tussen jou en je tegenstanders zitten blokken die je kunt vernietigen. Elke speler begint in één van de hoeken van het level. Om bij je tegenstanders te komen dien je de blokjes die tussen jullie instaan op te blazen. Zodra je dichter bij je tegenstander komt, kun je proberen deze uit te schakelen. Een goede tactiek is om je tegenstander tussen een aantal blokjes te krijgen en dan de uitgang te blokkeren met een bom. Maar pas op, je kunt ook een leven verliezen als je door je eigen bom geraakt wordt.

Power-ups in Playing with Fire 2

In sommige blokken zitten power-ups die je kunt oppakken. Met deze power-ups worden je bommen krachtiger of loop je sneller. Ook is er een power-up waardoor je meerdere bommen in één keer kunt neerleggen. Nog een handige power-up is het kunnen verplaatsen van bommen nadat je deze hebt geplaatst. Hiermee kun je een bom naar de andere kant van het level schuiven.

Levels in Playing with Fire 2

Er zijn verschillende levels waar je uit kunt kiezen. Elk level is opgebouwd uit blokjes, welke samen een soort doolhof vormen. In het tweede level is er een ring van buskruit die explodeert zodra er een bom in de buurt explodeert. Dus wees voorzichtig! In het derde level zijn er platformen waarmee je door het level kunt transporteren. Hierdoor kun je snel ontsnappen als je een leven dreigt te verliezen. In het 4e en laatste level zijn er geen blokjes geplaatst. Hierdoor kun je direct overal heenlopen. Ook zijn er geen power-ups die je kunt oppakken, maar een aantal heb je al direct tot je beschikking. Deze levels bieden een extra uitdaging tot dit toch al spannende spel!

Playing with Fire multiplayer spelen

Playing with Fire kun je ook met meerdere spelers spelen. Je kunt maximaal met z'n tweeën spelen en er kunnen twee computers meedoen.