Offroad Auto Trial

Over Offroad Auto Trial

Rij buiten de gebaande paden in een echte off-road auto. Verzamel sterren die op moeilijke plekken zijn geplaatst en ontwijk de obstakels die je op je pad tegenkomt.

Besturing

Offroad Auto Trial speel je met je toetsenbord

Off Road Auto Trial

In Off Road Auto Trial rij je in verschillende auto's over verschillende banen. Op deze banen liggen allerlei obstakels, zoals omgevallen boomstammen, stenen en bomen. Tussen al deze obstakels liggen sterren die op kunt pakken. Hoeveel sterren je pakt bepaalt de score voor elk level. De sterren liggen soms op moeilijk bereikbare plekken waardoor je voorzichtig over of langs de obstakels moet rijden. Het is de kunst om de route zo soepel mogelijk af te leggen en tegelijkertijd de sterren op te pakken. Ook moet je oppassen dat je niet van de randen van het level afrijdt, want dan kan je opnieuw beginnen.

Verschillende levels

In Off Road Auto Trial zijn meerdere levels te spelen, welke zijn ingedeeld in verschillende werelden, met elk zijn moeilijkheden. In de woestijn zul je grote rotsblokken en plateau tegenkomen waar je overheen moet rijden. Ook zie je hier en daar cactussen of bomen. In het noordpoolgebied kom je bewegende ijsschotsen, besneeuwde dennebomen en houten platen tegen, terwijl je in de kustgebieden loofbomen en losliggende boomstammen tegenkomt.

Auto's upgraden

Elk level dat je voltooid levert geld op. Met dit geld kun je je huidige auto upgraden, of een nieuwe offroader kopen. Je kan onder andere de snelheid, remmen, bediening en gewicht van je auto verbeteren door upgrades te kopen. Of je koopt een andere jeep of SUV met betere prestaties.