Ms. Tapman

Over Ms. Tapman

In deze nieuwe versie van de klassieker Pac-Man speel je mevrouw Tapman. Eet zoveel mogelijk stipjes op en laat je niet pakken door de spookjes. Ga achter de stukjes fruit aan voor extra bonuspunten.

Besturing

Ms. Tapman speel je met je toetsenbord of touchscreen

Touchscreen

Ms. Tapman of Pac-Man?

Dit arcade spel is een remake van het originele Pac-Man uit de jaren 80. Dit spel is één van de populairste computerspellen die ooit uit is gekomen. Net als in het origineel bevindt jou speler zich in een doolhof dat wordt bewaakt door spookjes. Het doel is om in elk level de witte cirkeltjes op te eten en naar het volgende level te gaan. Maar let op dat je niet wordt opgegeten door de spoken.

Als je de power-up pakt, die in elk level geplaatst is, kun je de spookjes opeten. Je wordt dan even blauw en bent dan praktisch onverslaanbaar. Dit effect duurt maar een aantal seconden, dus je moet snel zijn. Verzamel de vruchten die af en toe komen langs zweven voor extra bonuspunten.

Met de openingen aan de zijkant van elk level kun je teleporteren naar de andere kant van het doolhof om de spookjes te snel af te zijn. Kan jij de meeste punten halen in deze klassieker?