Monster Cars: Ultimate Simulator

Over Monster Cars: Ultimate Simulator

Race in een Monstertruck tegen de computer of maak stunts in de vrije modus. Kies uit verschillende trucks en pas je wagen zelf aan in dit vette spel.

Besturing

Monster Cars: Ultimate Simulator speel je met je toetsenbord

spatiebalk
Shift

Monster Cars: Ultimate Simulator

In deze Monstertruck simulator zijn er verschillende game modi waar je uit kan kiezen; vrij rond rijden (free drive), een traditionele race (circuit race), een vliegende race en een snelle tijd ronde (time attack).

Free drive

In deze vrije modus kun je rondrijden zonder echt doel. Je kunt hard rijden of over allerlei obstakels heen springen. Deze modus is perfect om het rijden met de monstertruck onder de knie te krijgen.

Circuit race

In de circuit race doe je mee aan een traditionele race. Samen met 5 anderen probeer je als eerste over de finishlijn te komen. Je rijdt 3 rondes over dezelfde baan. Op de baan zijn verschillende obstakels waar je langs moet rijden en soms moet je springen of andere stunts doen. Over sommige obstakels kun je met je gigantische banden heen rijden, dus probeer vooral af te snijden. Scherpe bochten kun je makkelijker nemen door je handrem te gebruiken.

Fly race

Deze manier van racen lijkt erg op TrackMania: je gaat heel snel op smalle banen met scherpe bochten en sprongen. Door de niet zo beste wegligging van de monstertrucks zijn de technische circuits nog een hele uitdaging. Je vliegt hier zo van de baan af, dus doe voorzichtig! Ook hier race je in totaal met z'n zessen, dus de race kan chaotisch verlopen.

Time attack

In deze modus krijg je allerlei uitdagingen. Je moet de verschillende banen zo snel mogelijk uitrijden. Ook hier kan je van de baan raken als je te hard gaat, dus probeer je in te houden. Af en toe moet je een grote sprong maken, maar gelukkig zitten er checkpoints in deze modus. Als je een sprong niet haalt, kun je deze opnieuw doen. Maar let wel op dat je de race haalt binnen de gegeven tijd, anders is het alsnog game over!