Foxy Land

Over Foxy Land

In Foxy Land speel je een vos die zijn vriendin terug wilt krijgen die is ontvoerd door een adelaar. Loop en spring door het bos en verzamel diamanten en kersen.

Besturing

Foxy Land speel je met je toetsenbord

Foxy Land

Loop door verschillende levels om je vriendin (een andere vos) te bevrijden die door een adelaar is ontvoerd. Om de deur te openen moet je een paar diamanten zien te vinden. Deze diamanten zitten soms op moeilijk bereikbare plekken. Om deze plekken te bereiken klim je over ladders of moet je op platformen springen. Je kunt 2 keer springen om extra hoog te komen! Maar let op! Sommige platformen vallen ineens naar beneden. Ook moet je soms een knop omzetten zodat er een deur opent.

Vijanden

In de tussentijd wordt je lastig gevallen door verschillende vijanden. Zo zijn er kikkers die rondspringen of wilde ratten die snel kunnen rennen. Sommige vijanden zijn verwerkt in het level. Zo zijn er bepaalde blokken die projectielen afschieten. Doordat alle vijanden een bepaalde kracht hebben is het lastig om ze allemaal te ontwijken.

Levens

Als je geraakt wordt door een vijand verlies je een leven. Bij het begin van elk level krijg je 3 levens. Als je deze kwijtraakt moet je het level opnieuw spelen.