Burnin' Rubber Multiplayer

Over Burnin' Rubber Multiplayer

Vernietig de tegenstanders met je bewapende racewagen. Je speelt dit multiplayer spel online tegen andere spelers! Pak wapens en andere power-ups op om zoveel mogelijk punten te scoren.

Besturing

Burnin' Rubber Multiplayer speel je met je toetsenbord en muis

spatiebalk
Shift

Burnin' Rubber Multiplayer

Dit is misschien wel het leukste multiplayer spelletje die we op onze website hebben staan! Omdat je tegen echte tegenstanders strijd is het extra leuk als het lukt om een vijand uit te schakelen.

Veel soorten levels

Je rijdt rond in verschillende levels waar je vijanden tegenkomt. De levels variëren ontzettend, van gigantische woestijnen tot jungles en stedelijke gebieden met veel lange wegen, kruispunten en gebouwen. De vijanden kun je uitschakelen met één van de wapens die op je auto zijn gemonteerd.

Verschillende wapens

Je begint standaard met een machinegeweer en een raketwerper, maar je kunt ook andere, sterkere, wapens oppakken. Er zijn in totaal maar liefst 30 wapens waarmee je je vrienden kunt vernietigen!

Kies een andere auto

Nadat je tegenstanders hebt uitgeschakeld win je munten en geld. Hiermee kun je andere auto's kopen, die sneller rijden, sterker zijn of beter sturen. Er zijn in totaal 40 auto's waar je uit kunt kiezen. Van kleine hatchbacks tot snelle sportwagen en grote trucks: aan jou de keuze!